ELECTRONICE CALIVITA ROMANIA
Navigation
media
20 Aug

Detoxifiere inteligentă pentru fiecare zi

Adesea ne oprim din goana noastră zilnică în care oscilăm între mese frugale sau adevărate festinuri, între sedentarism și încercări care tind spre performanță, între o extremă sau alta, și, de cele mai multe ori, după ce ne prinde din urmă și o răceală „de sezon”, ne gândim că nu ne-ar strica deloc o cură de detoxifiere. Cu o banală căutare pe Google vom găsi rețete minune care ne vor îmbunătăți sistemul imunitar, începând cu multifuncționalele lămâi, continuând cu ceaiul de urzică, ceapă și sfeclă roșie, și sfârșind cu salate din fructe exotice, precum cherimoya și tamarillo.

În acest articol îmi doresc să ne reamintim împreună de cel mai important detoxifiant, accelerator în arderea grăsimilor, hidratant, energizant remediu lăsat de Creator pentru menținerea imunității noastre zilnice: apa. Înainte de a te duce cu gândul la ultima doză de bautură carbogazoasă consumată și a apăsa butonul de „ieșire”, te invit să îmi dai ocazia de a împărtăși cu tine câteva informații extrem de utile (pe termen scurt, mediu și lung) despre consumul inteligent de apă, pe care le-am cules din cărțile precizate în josul paginii.Tot articolul
media
19 Mar

Apa îmbuteliata contine si microparticule de plastic

Testele efectuate pe apa îmbuteliată a unor branduri cunoscute au constatat că aproape toate conţineau mici particule de plastic.

O medie de 10 microparticule de plastic pe litru, mai mari decât lăţimea unui fir de păr, au fost descoperite în cadrul unui raport știinţific comandat de organizaţia Orb Media la Universitatea Statului New York. Au fost analizate 259 de sticle din 27 de loturi diferite a 11 branduri, achiziţionate din 19 locaţii din 9 ţări. Din totalul de sticle testate, doar în 17 sticle nu s-a gasit nicio microparticulă de plastic.

Tot articolul
media
05 Feb

Cine este sanatos, este atent si la ce apa bea!

Aparatul de alcalinizarea și ionizarea a apei este o invenție japoneză, și tot în Japonia este în continuare cel mai frecvent utilizatt. Știm deja că populația japoneză este cea mai longevivă și că aceștia se află în majoritatea topurilor ca fiind cei mai sănătoși.

Tot articolul
media
10 Jan

Medicii recomanda apa alcalina ionizata

 

Tot articolul

Contact

  • Adresa depozit: Calea Aviatorilor, Nr. 18, Ghiroda, jud. Timis
  • Telefon: (+4)0726-963-887
  • Email: info@aquarion-calivita.ro
  • Program: Luni - Vineri / 9:00 AM - 6:00 PM