ELECTRONICE CALIVITA ROMANIA
Navigation
media

Aparatul de alcalinizarea și ionizarea a apei este o invenție japoneză, și tot în Japonia este în continuare cel mai frecvent utilizatt. Știm deja că populația japoneză este cea mai longevivă și că aceștia se află în majoritatea topurilor ca fiind cei mai sănătoși.

 Mai mulți experți au pus acest lucru în seama dietei și apei sănătoase de acolo, care, iată, i-a adus într-un top demn de invidiat. Este însă vorba de o poziționare geografică fericită?

Au japonezii parte de apă mai pură dată de natură și de un aer mai curat? Până la urmă știm că peste tot oamenii se ocupă cu aceleași probleme cauzate de poluare, cu atât mai mult asiaticii. Și atunci, nu putem să spunem decât că este o diferență de stil de viață și de principii.

Aparatul de alcalinizarea și ionizarea apei are deja o tradiție de 30 de ani și este folosit frecvent în Japonia, în instituții medicale și restaurante. De altfel, acesta este clasificat ca fiind aparatură medicală, lucru care pentru un european poate părea bizar.

 Da, este important ca apa să fie curată și proaspătă, însă ce se poate adăuga formulei simple, H2O, pentru ca acest lichid să fie ”mai sănătos” și mai benefic pentru corpul nostru? În definitiv, specia umană a trăit, a evoluat și s-a dezvoltat de-a lungul timpului fără aparate de alcalinizare și ionizare a apei. Da este adevarat, acest lucuru dar mai este adevarat ca  solul si nici panza freatica a apei n-au fost mai poluate ca acum.

Lista de procese care se întâmplă în apa ionizata este foarte simplă. Este vorba de un catalizator titaniu-platină, pentru a împărți apa în două fluxuri de apă (acidă și alcalină), prin procesul de electroliză. Electroliza încarcă apa cu OH-, ceea ce îi conferă în mod special potențial antioxidare (ORP). Așadar, o simplă apă poate avea  calități antioxidante extraordinare.

În final avem o singură temă de gândire. Credeți că metodele de purificarea apei pe care le folosim acum (clorul, sodele și zecile de compuși folosiți pentru a repune apa în circuit) vor părea elegante pentru oameni în viitor?


  • Feb 05, 2018
  • Comentarii: 0

Comentarii: 0

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu (*)sunt obligatorii*

Contact

  • Adresa depozit: Calea Aviatorilor, Nr. 18, Ghiroda, jud. Timis
  • Telefon: (+4)0726-963-887
  • Email: info@aquarion-calivita.ro
  • Program: Luni - Vineri / 9:00 AM - 6:00 PM