ELECTRONICE CALIVITA ROMANIA
Navigation
media

Beneficiile in tratarea sau prevenirea diverselor tipuri de afectiuni ( atat ala apei alcalina PH>7 cat si ale apei acide PH<7)  le puteti gasi cu usurinta atat in mediul on-line cat si in lucrari stiintifice de specialitate.

Va invitam sa parcurgeti urmatoarele pareri ale unor oameni de stiinta care au publicat tratate si/sau lucrari pe acest subiect:

Dr. Sang Whang - om de stiinta, inginer autor “Reversing Aging”

Alcalinul neutralizeaza acidul. Apă potabilă sănătoasă poate ajuta organismul nostru se dizolve deșeuri acide și face mai ușor pentru organism de a dispune de ele în condiții de siguranță. Deoarece acumularea de reziduri acide duce la imbatranire, reducerea deșeurilor acide reduce imbatranirea. Apa alcalină nu este un medicament pentru a vindeca orice boală. Cu toate acestea, daca este consumata cu regularitate, apa alcalină ajută la reducerea treptată a deșeurilor acide acumulate. Ca urmare a reducerii acidului, există multe rapoarte de îmbunătățire a sănătății in mod natural, din Japonia.

Otto Warburg – Medic, om de stiinta – Efectul oxigenului asupra cancerului

“cancerul, mai mult ca alte boli, are numeroase cauze secundare. Dar si in cazul cancerului exista o cauza primara. Rezumand in cateva cuvinte,cauza primara a cancerului este inlocuirea respiratiei oxigenului in celulele normale din corp cu fermentatia zaharului”

Warburg a scris deasemenea despre relatia intre pH-ul celulelor canceroase si mediu. Atata timp cat fermentatia este activitatea metabolica a celulelor canceroase, Warburg a demonstrat ca celulele canceroase mentin un nivel de pH scazut, pana la 6,0 datorita productiei de acid lactic si a nivelului crescut de CO2.

El este convins de directa relatie intre pH si oxigen. Un nivel ridicat de pH inseamna o concentratie mai mare de oxigen in molecule, in timp ce un nivel scazut de pH inseamna un nivel scazut de oxigen. Warburg a fost membru al academiilor din Berlin, Copenhaga si Roma.

Dr. Mu Shik John – cercetator apa hexagonala

Apa hexagonala (restructurata si alcalin-ionizata) penetreaza mai usor peretii celulei, ceea ce duce la o mai buna nutritie si dezintoxicare a celulei”.

Mai multa apa alcalina ionizata în organism,te va face mai sanatos. Mai multe studii susțin premisa că consumatorii de apa alcalina dau rezultate în general bune, si vad o incetinire a procesului de imbatranire.”

Dr. Leonard Horowitz – autorul cartii „Aids és Ebola”

Cercetarile internationale dovedesc ca acele populatii în rândul carora cancerul sau alte boli au un procentaj redus de aparitie sunt consumatoare de apa cu pH ridicat, adica de apa alcalina. Dupa ce au cercetat toti factorii de risc, s-a dovedit ca consumul de apa alcalina cu pH de 9-10 este cauza acestui procentaj redus de boala

Dr. Ray Kurzweil & Dr. Terry Grossman – autorii cartii „Fantastic Voyage: Live Long Enough to Live Forever”

Consumul unei ape corecte este vital în detoxifierea corpului de deseurile acide acumulate si aceasta este cea mai puternica metoda de  tratament pe care o avem la dispozitie. Va recomandam sa consumati zilnic 8- 10 pahare de apa alcalina ionizata. Este cea mai simpla si puternica metoda de a combate o gama larga de boli. Pentru a mentine si a restaura pH-ul (balanta acido-bazica a corpului, atât de necesara sanatatii dumneavoastra), trebuie sa consumati o apa restructurata, ionizata plina de antioxidanti si minerale alcaline.

 Apa ionizata ne ajuta sa inversam efectele negative ale acumularilor de reziduri acide în corp, cauza bolilor degenerative si a îmbatrânirii”.

Dr. William Kelly – autorul cartii „Vindeca Cancerul”

„Apa alcalina produsa cu un ionizator de apa a devenit cea mai mare realizare în domeniul sanatatii de la descoperirea penicilinei de catre doctorul Sir Alexander Fleming

Dr. Don Colbert, M.D. – autorul cartii „The Seven Pillars of Health”

Când bolnavii de cancer intra în cabinetul meu corpul lor este întotdeauna super acid si plin de toxine. Prima mea grija este sa le alcalinez tesuturile cu apa alcalina si o dieta alcalina (bogata în cruditati verzi). Multi pacienti ai mei sufereau de diferite dureri articulare pe care le tratau cu multe medicamente. Din clipa în care le-am prescris o dieta alcalina si consum de apa alcalina în cantitati optime, pentru a avea urina alcalina 7 – 7,5 pH, multi pacienti nu au mai avut niciun fel de dureri timp in câteva luni. În cele din urma, au renuntat si la tratamentul medical”.

Dr.Theodore Baroody Autorul Cartii “Alcalinizeazate sau  mori”

Am consumat mai mult de 5000 de galoane (un galon egal cu circa 4 litri) pentru aproape orice problemă de sănătate imaginabilă. Consider că apa alcalină poate restabili pe aproape oricine.”

Opinii si lucrari sunt nenumarate si suntem convinsi ca la veti parcurge.

Deasenea va invitam sa cititi o sinteza a afeciunilor asupra carora apa ionizata are beneficii. E o scurta sinteza a marturiilor facute de oameni,  sau a diverselor experimente facute de producatori :

Afectiuni care se pot trata cu apa alcalina ionizata:

Afecțiuni ale rinichilor

Funcția rinichilor este aceea de a filtra apa pe care o bem și de a elimina prin urină toxine (amoniac, săruri și acid uric). Atunci când bei însă apă alcalină, ușurezi semnificativ munca rinichilor, iar acizii din sânge sunt mai diluați.

Afecțiuni ale pielii

Fie că este vorba despre acnee, arsuri ori ciuperci de piele, apa acidă își are rolul ei. Odată separată apa acidă de cea alcalină, se poate aplica pe zona afectată apă acidă pentru curățare, apoi apă alcalină pentru calmare. În practică, poți încerca să tratezi aceleași afecțiuni pe care le-ai trata în mod normal cu apă termală, folosind această alternare de comprese apă acidă/apă alcalină. Timpii de aplicare pot să varieze în funcție de afecțiune, însă principiul este același

Afecțiuni ale aparatului digestiv

Colite, constipație, diaree, inflamații ale ficatului, arsuri stomacale, obezitate sau chiar starea de rău din cauza mahmurelii, toate pot fi legate, sau cel puțin ameliorate, și de consumul de apă. Și în aceste cazuri, există diferite metode de tratare, fie cu apă alcalină, fie cu apă acidă, în funcție de fiecare problemă în parte.

Dureri

Au fost raportate ameliorări în cazul durerilor reumatice, de cap, de dinți, de spate, durerilor musculare de după exerciții fizice intense. În majoritatea cazurilor, s-ar recomanda mai degrabă apa acidă din rezervorul aparatului de ionizare, fie sub formă de comprese sau ingerată.

În toate cazurile prezentate mai sus, vorbim practic despre tratamente holistice. Sistemul este simplu – apa alcalină ionizată are un aport de oxigen mai mare decât apa pe care probabil o consumi de obicei. Un nivel mai mare de oxigen în sânge înseamnă un sistem imunitar mai eficient, un grad de concentrare mai mare și restabilirea echilibrului corpului atunci când trăiești într-un mediu poluat.

Deasemenea beneficii s-au raportat si in urmatoarele afectiuni : DIABET, PIETRE LA RINICHI, ARSURI, DERMATITE, COLESTEROL, DEFICIENTE SISTEM IMUNITAR, CONSTIPATIE, COLITA, ANXIETATE, ARTRITA, GUTA, HEMOROIZI, OBOSEALA CRONICA, PROBLEME CIRCULATORII, RANI SAU ZGARIETURI CHIAR SI TEMUTELE PROBLEME ALE SISTEMULUI CIRCULATOR SAU CANCER . 


  • Jan 10, 2018
  • Comentarii: 0

Comentarii: 0

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu (*)sunt obligatorii*

Contact

  • Adresa depozit: Calea Aviatorilor, Nr. 18, Ghiroda, jud. Timis
  • Telefon: (+4)0726-963-887
  • Email: info@aquarion-calivita.ro
  • Program: Luni - Vineri / 9:00 AM - 6:00 PM